Over Shermin

Home / Over Shermin

Eelkje Colmjon

Over Shermin

“Vanuit politieke conflicten heb ik geleerd dat verandering begint met een verlangen naar rechtvaardigheid. Ik blijf streven naar een wereld waarin gelijkheid en vrijheid centraal staan.”

 

Shermin Amiri heeft zijn vormende jaren doorgebracht in Iran tijdens een periode van politieke en militaire conflicten, wat een diepgaande impact op hem heeft gehad. Hij heeft de uitdagingen en spanningen van het politieke klimaat in zijn thuisland persoonlijk ervaren. Deze ervaringen hebben zijn kritisch denken en zijn verlangen naar positieve verandering versterkt.

 

De politieke ontwikkelingen in Iran, waaronder sociale onrust en politieke onderdrukking, hebben Shermin’s betrokkenheid bij sociale vraagstukken en zijn toewijding aan het bevorderen van rechtvaardigheid en inclusie aangewakkerd. Zijn persoonlijke ervaringen hebben hem gevormd tot een vastberaden pleitbezorger voor gelijkheid en vrijheid, zowel binnen Iran als in zijn huidige rol in Nederland.

 

Shermin Amiri’s politieke ontwikkeling in Iran heeft zijn engagement en inzet voor een rechtvaardige samenleving versterkt. Zijn ervaringen dienen als een drijvende kracht achter zijn streven naar sociale verandering en het bouwen van bruggen tussen verschillende gemeenschappen.

Shermin Amiri

Luister naar mijn podcasts